Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sobota, 27 kwietnia 2013

Surówka z winogronami, kukurydzą i kapustą pekińską

Surówka z winogronami, kukurydzą i kapustą pekińską

  • kiść białych winogron ( u mnie obrane ze skórki, przekrojone, bez pestek )
  • kukurydza
  • kapusta pekińska
  • mała cebula
  • sos winegret

Cebule drobno kroimy, solimy i odstawiamy na 5 min. Liście kapusty szatkujemy. Łączymy cebulkę, kapustę, odsączoną kukurydzę i winogrona. Dodajemy sos winegret.

2 komentarze:

  1. fajne połączenie składników :) jeszcze nie dodawałam winogron do surówek, muszę spróbować

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. kombinuję jak tu przekonać synka do surówek :) spróbuj koniecznie!

      Usuń