Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

czwartek, 12 stycznia 2017

Kanapka fit z tuńczykiem i chili

Kanapka fit z tuńczykiem i chili
 Składniki:
  • 2 kromki chleba żytnio-pszennego z siemieniem lnianym i słonecznikiem
  • 2 łyżki tuńczyka 
  • jajko
  • pomidor
  • mała czerwona cebula
  • chili w płatkach
Wykonanie:

1. Jajko ugotuj na twardo. Pokrój w plasterki.
2. Na kromce rozsmaruj łyżkę tuńczyka, ułóż plasterki jajka i pomidora oraz cienko pokrojoną w plasterki cebulkę.
3. Posyp solą i chili.

Instrukcja wykonania - film:

4 komentarze:

  1. Odpowiedzi
    1. Prosto i zdrowo :) pozdrawiam!

      Usuń
  2. Świetne kanapeczki. Lubię takie połączenie składników :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Ja też a okazuje się że nie takie oczywiste jak myślałam :) Pozdrawiam!

      Usuń