- 2 kromki chleba żytnio-pszennego z siemieniem lnianym i słonecznikiem
- 2 łyżki tuńczyka
- jajko
- pomidor
- mała czerwona cebula
- chili w płatkach
Wykonanie:
1. Jajko ugotuj na twardo. Pokrój w plasterki.
1. Jajko ugotuj na twardo. Pokrój w plasterki.
2. Na kromce rozsmaruj łyżkę tuńczyka, ułóż plasterki jajka i pomidora oraz cienko pokrojoną w plasterki cebulkę.
3. Posyp solą i chili.
Instrukcja wykonania - film:
Instrukcja wykonania - film:
fajne kanapki;)
OdpowiedzUsuńProsto i zdrowo :) pozdrawiam!
UsuńŚwietne kanapeczki. Lubię takie połączenie składników :)
OdpowiedzUsuńJa też a okazuje się że nie takie oczywiste jak myślałam :) Pozdrawiam!
Usuń