- 100 g popping z amarantusa
- 4 łyżki miodu majowego
- łyżka oleju
- 4 łyżki suszonych owoców ( u mnie rodzynki i żurawina )
- 2 łyżki pestek słonecznika
- 2 łyżki wiórek kokosowych
- PRZEPISY
- PRZEPISY FIT
- PRZEPISY DLA MAMY I DZIECKA
- MINI-PORADY
czwartek, 17 października 2013
Batoniki z amarantusa
Popping z amarantusa - leżał, leżał i wzięcia nie miał. Aż u Smakołyków Alergika pojawiły się batoniki ! I trzeba będzie kupić znowu ...:)
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Musi być koniecznie popping, czy może być zwykły amrantus? (nie wiem co to popping, a mam amarantus) :)
OdpowiedzUsuńTrzeba go ugotować czy dodać prosto z paczuszki?
Popping to takie prażone ziarna, jakby amarantusowa wersja dmuchanego ryżu ;) Niestety konieczny jest popping. Pozdrawiam!
Usuń